وداع با آقای شهید ایران

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: پنج مرکز تولید و عرضه بستنی غیر بهداشتی در نیشابور به همراه یک کارگاه غیرمجاز سبزی خشک کنی در نظارت‌های بهداشتی دهه اول ماه محرم شناسایی و تعطیل شد.

تعطیلی پنج مرکز تولید بستنی غیر بهداشتی در نیشابور
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، علی اکبر محمدی در این خصوص افزود: ۳۲ تیم ۲ نفره بازرسان و ناظران بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در روزهای غیر تعطیل و هشت تیم ۲ نفره در روزهای تعطیل برای ایام محرم و صفر نظارت‌های بهداشتی از مساجد و محل‌های برگزاری مراسم عزاداری را بر عهده دارند.

وی ادامه داد: در دهه اول ماه محرم ۶۶۸ بازدید از مساجد و محل‌های برگزاری مراسم عزاداری و ۲۰۶ مورد بازدیداز موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی توسط ناظران و بازرسان بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور انجام شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: در این بازدیدها ۸۵ کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی، شناسایی و معدوم شده است.

محمدی بیان کرد: همچنین در طی این بازدیدها ۱۲۶ مورد صدور اخطاریه، ۸۷۵ مورد کلرسنجی و ۹۲ مورد نمونه‌برداری آب صورت گرفته است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha